Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė patiks ir gurmaniškų skonių ieškotojams. Tokią užtepėlę galima patiekti ir su žaliomis pjaustytomis daržovėmis. Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė tikrai patiks visiems ją ragaujantiems.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru sudėkite ant nepridegančios skardos ir atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.

2. Rankiniu trintuvu sutrinkite likusius ingredientus iki vientisos masės.

3. Gautą užtepėlę pagardinkite alyvuogių aliejumi, smulkintais džiovintais pomidorais, kaparėliais ir baziliko lapeliais.

4. Patiekite saulėje džiovintų pomidorų užtepėlę su skrudintu batonu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai