Ingredientai
virtų mini bulvių
4
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
kalendros
0.5
saujos
svogūnų laiškų
2
vnt.
česnako
1
skiltelė
majonezo
1
v. š.
IKI grūdėtų garstyčių
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Virtas mini bulves supjaustykite 2 cm dydžio gabalėliais, svogūną – griežinėliais, kalendrą ir svogūnų laiškus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, įtarkuokite česnaką, dėkite majonezą, IKI grūdėtas garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.
3. Patiekite su šviežiomis kalendromis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai