Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min. Į virtuvinį trintuvą dėkite saują stambiai pjaustyto MANTINGA česnakinio batono, saują vynuogių, česnaką, migdolų drožles, IKI ledukus, pilkite vandenį, actą, aliejų, pagardinkite druska bei pipirais ir trinkite iki vientisos konsistencijos.

2. Obuolį supjaustykite smulkiomis lazdelėmis, likusią saują vynuogių – pusiau. Į pasirinktą lėkštę pilkite sriubą, pagardinkite pjaustytais obuoliais ir vynuogėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai