Ingredientai

šaltai rūkytos skumbrės 0.5 vnt.
česnako 2 skiltelės
varškės 200 g
krapų šakelės
citrinos sulčių 0.5 vnt.
graikiško jogurto 3 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Rūkytai skumbrei išimkite ašakas ir sutrinkite su likusiais ingredientais.

2. Patiekite su traškiomis lazdelėmis.

PATARIMAI:

* Tinka sumuštiniams.

* Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.

* Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.

* Galima pagardinti makaronus.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai