Ingredientai
ridikėlių
7
vnt.
poro
1
vnt.
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
medaus
1
v. š.
citrinos
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
IKI salotų lapų
1
sauja
konservuotų juodųjų lęšių
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Ridikėlius supjaustykite į 4 dalis, porą, IKI aitriąją papriką susmulkinkite griežinėliais.
2. Į dubenį sudėkite porus, aitriąją papriką, medų, išspauskite pusę citrinos sulčių, įpilkite alyvuogių aliejaus bei pagardinkite druska, pipirais. Sudėkite ridikėlius ir viską gerai išmaišykite.
3. Į pasirinktą indą dėkite IKI salotų lapus, konservuotus lęšius, ridikėlių salotas ir viską apšlakstykite salotų padažu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai