Kai kam pyragėliai su grybais – laukiamiausias Kūčių valgis. Juos galima valgyti vienus ir tai tikrai skanu! Pyragėliai su grybais gardūs ir atvėsę.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA mielinę sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Plonai supjaustykite IKI pievagrybius ir IKI ŪKIS svogūnus. Česnaką susmulkinkite.

3. Pjaustytas daržoves apkepkite svieste apie 3 min.

4. Pagardinkite druska, pipirais ir smulkintais krapais.

5. Tešlą apibarstykite miltais. Apkeptas daržoves dėkite į jos vidurį ir perkelkite į formeles. Aptepkite kiaušinio plakiniu.

6. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai