Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiais griežinėliais, morką perpjaukite pusiau ir susmulkinkite griežinėliais. Pašalinkite grybų kotelius.

2. Į stiklinę skardą sudėkite pjaustytas morkas, svogūnus, česnaką, konservuotas pupeles, konservuotus pomidorus, čiobrelius, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, užpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite.

3. Ant daržovių koteliais į viršų sudėkite grybus, ant jų užpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų ir uždėkite čiobrelio. Ant viršaus užpilkite dar 1 šaukštą alyvuogių aliejaus.

4. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 35 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai