Ingredientai
vyšninių pomidorų
2
saujos
raudonėlio
2
šakelės
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
trintų pomidorų padažo
2
v. š.
mocarelos
130
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Sudėkite į dubenėlį, įdėkite raudonėlio, įpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir pipirų.
2. Picos padą įdėkite į skardą su kepimo popieriumi. Ant picos pagrindo užtepkite trintų pomidorų padažo, dėkite plėšytą mocarelą ir pjaustytus vyšninius pomidorus. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min.
3. Iškeptą picą papuoškite raudonėliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai