Ingredientai
svogūnėlio
1
vnt.
mažų pomidoriukų
500
g
mažų pomidoriukų
500
g
alyvuogių aliejaus
50
ml
baltojo vyno acto
50
ml
žaliosios citrinos žievelės
0.5
vnt.
riekelių duonos
2
vnt.
žaliosios citrinos skiltelės
1
vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir į dvi dalis supjaustytus pomidoriukus, įberkite druskos, kepkite, kol viskas suminkštės apie 4 min.
2. Pilkite baltojo vyno actą, įtarkuokite citrinos žievelę, berkite smulkintą kalendrą. Kepkite maišant kelias minutes.
3. Dėkite ant skrudintos duonelės. Papuoškite kalendros lapeliais bei žaliosios citrinos skiltele.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai