Ingredientai
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
rudųjų pievagrybių
4
vnt.
trintų pomidorų padažo
2
v. š.
mocarelos
130
g
šoninės
60
g
raudonėlių
1
šakelė
gražgarsčių
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite griežinėliais, ruduosius pievagrybius perpjaukite pusiau ir susmulkinkite griežinėliais.
2. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite picos padą, užtepkite trintų pomidorų padažo, sudėkite mocarelos gabalėlius, pjaustytus ruduosius pievagrybius, šoninę, svogūną, raudonėlius. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min. Ant iškepusios picos uždėkite gražgarsčių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai