Ingredientai
raudonųjų paprikų
2
vnt.
ančiuvių filė aliejuje
6
vnt.
česnako skiltelių
4
vnt.
bazilikų
ryšulėlis
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
baltojo vyno acto
30
ml
špinatų
1
sauja
alyvuogių aliejaus
50
ml
mažų pomidoriukų
500
g
rikotos sūrio
100
g
žaliųjų alyvuogių
40
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Pusiau perpjaukite paprikas ir į jų puseles dėkite ančiuvių filė, susmulkintą česnaką, plėšytą baziliką, įberkite druskos, pipirų. Kepkite iki 190 °C temp. orkaitėje 30 min.
2. Špinatus, aliejų dėkite į trintuvą, pagardinkite druska, pipirais, supilkite baltojo vyno actą ir viską sutrinkite.
3. Iškeptą papriką dėkite į lėkštę, suberkite pjaustytus pomidorus, rikotos sūrį, alyvuoges ir viską apliekite špinatų padažu. Galite puošti kalendrų lapeliais ir tarkuota žaliosios citrinos žievele.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai