Ingredientai

kiaušinių 3 vnt.
sutirštinto saldinto pieno skardinė 1 vnt.
sviesto 100 g
miltų 200
kepimo miltelių 1 a. š.
vanilinio cukraus 1 a. š.
obuolių vnt.
sviesto (skardelei ištepti) 1 v. š.
druskos žiupsnelis
Porcijos: 4
Purus ir minkštas obuolių pyragas patiks kiekvieno skoniui.

Gaminimo eiga

1. Išplakite kiaušinius, sudėkite sutirštintą saldintą pieną ir lydytą sviestą, viską išmaišykite.

2. Miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, druską išmaišykite su kiaušinių mase iki vientisos tešlos.

3. Obuolius supjaustykite 2–3 cm kubeliais ir įmaišykite į tešlos masę.

4. Pyrago masę supilkite į skardą, išteptą sviestu ir pabarstytą miltais. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 40–45 min.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai