Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

2. Moliūgą supjaustykite stambiais kvadratėliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi iš visų pusių, kol apskrus.

3. Česnaką ir imbierą supjaustykite plonais griežinėliais, dėkite kepti kartu su moliūgu. Taip pat sudėkite juodąsias pupeles ir pilkite grietinėlę, dėkite „curry“ pastą ir išmaišykite.

4. Šie tiek patroškinus, sudėkite brokolių galvutes, pjaustytas kalendras, viską gerai išmaišykite ir troškinkite 8–9 min.

5. Patiekite su pjaustytu prancūzišku batonu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai