Ingredientai
kiaušinio
1
vnt.
cukraus
2
v. š.
miltų
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
pieno
100
ml
kepimo miltelių
0.5
a. š.
aliejaus
2
v. š.
klevų sirupo
1
v. š.
mėgstamų uogų
1
sauja
sviesto
10
g
Porcijos: 2
Miltiniai blynai – patys paprasčiausi, o taip gardu. Skaniausi – kai ką tik ištraukti iš keptuvės. patiekite miltinius blynus su mėgstamomis uogomis.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Įmaišykite likusius ingredientus.
2. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 2 min.
3. Patiekite su klevų sirupu, uogomis ir sviesto gabalėliu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai