Midijos su porais ir šonine puikiai tinka vakarienei. Lengvas patiekalas, o ir pagaminamos greitai ir nesudėtingai. Patiekite su batonu.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min. ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 °C temp. 10–12 min.

2. Midijas gerai nuplaukite.

3. Prikaistuvyje paskrudinkite šoninę apie 4–5 min. Sudėkite smulkintą porą ir pakepinkite dar 2–3 min., kol porai suminkštės, pilkite baltąjį vyną ir nugarinkite 1–2 min.

4. Sudėkite nuplautas midijas, pagardinkite druska, pipirais ir troškinkite 5 min.

5. Supilkite grietinėlę ir užvirkite.

6. Patiekite midijas su porais ir šonine apibarstę smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai