Ingredientai

poro stiebo 1 vnt.
pievagrybių 2 vnt.
pomidoro 1 vnt.
rūkytos šoninės 3 griežinėliai
„Tagliatelle“ makaronų 3 gabaliukai
grietinėlės 300 g
svogūnų laiškų 1 vnt.
baziliko lapelių keletas
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Porą supjaustykite griežinėliais, pievagrybius ir pomidorą – į 4 dalis, šoninę – gabaliukais.

2. Į kepimo indą dėkite makaronus, porą, pievagrybius, pomidorą ir šoninę. Užpilkite grietinėlės.

3. Kepimo indą uždenkite aliuminio folija ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 40 minučių.

4. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais ir baziliko lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai