Gaminimo eiga

1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite šiaudeliais, kiaulienos dešrelę – griežinėliais.

2. Dešrelės griežinėlius iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Tada sudėkite pjaustytą svogūną, 1 rozmarino šakelės lapelius ir viską išmaišykite. Toliau į keptuvę įdėkite virtus makaronus, sumaišykite juos su dešrelėmis ir įpilkite trintų pomidorų bei viską gerai išmaišykite. Tuomet sudėkite stambiau pjaustytą rozmarino šakelę.

3. Patiekite ant viršaus užtarkavę kietojo sūrio.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai