Ingredientai

cukraus 1 v. š.
druskos 0.25 a. š.
miltų 3 v. š.
šafrano žiupsnelis
svogūno 1 vnt.
druskos žiupsnelis
Aliejaus (kepimui)

Gaminimo eiga

1. Į indą muškite kiaušinį, pilkite 300 ml pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, šafraną, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną, įtarkuokite parmezano sūrio (30 g) ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba kol apskrus.

2. Svogūną supjaustykite kubeliais, vištieną susmulkinkite stambesniais gabaliukais. Sudėkite svogūnus ir vištieną į įkaitintą keptuvę su išlydytu sviestu, kepkite 4–5 min. arba kol viskas šiek tiek apskrus, pagardinkite pipirais ir druska. Tada sudėkite špinatų lapus, įtarkuokite sūrio (20 g) ir viską gerai išmaišykite. Kaitinkite ir maišykite, kol špinatų lapai suminkštės.

3. Sudėkite įdarą ant lietinių ir susukite cilindrus, kepkite iš abiejų pusių 3–4 min. arba kol pilnai apskrus. Patiekite su sultenių lapais, užtarkuokite sūrio.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai