Ingredientai

cukraus 2 v. š.
druskos 0.25 a. š.
miltų 2 v. š.
obuolio 1 vnt.
sviesto 100 g
mėtos 3 lapeliai

Gaminimo eiga

1. Į indą muškite IKI kiaušinį, pilkite 300 ml IKI pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba, kol apskrus.

2. Obuolius ir braškes supjaustykite skiltelėmis ir dėkite kepti į keptuvę su išlydytu sviestu (50 g), įdėkite cukraus, maišykite tol, kol cukrus karamelizuosis ir apklos vaisius.

3. Migdolo drožles ir lietinius apkepkite ant sviesto 2–3 min., iš abiejų pusių arba kol apskrus.

4. Ant lietinių dėkite migdolus, karamelizuotus vaisius ir mėtos lapelius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai