Ingredientai
braškių
2
saujos
kiaušinių
2
vnt.
pieno
400
ml
cukraus
3
v. š.
kepimo miltelių
0.5
a. š.
lydyto sviesto
80
g
miltų
3
v. š.
sviesto
1
v. š.
plaktos grietinėlės
8
v. š.
mėtos
1
šakelė
Gaminimo eiga
1. Braškes perpjaukite pusiau. Elektriniu maišytuvu išplakite kiaušinius, pieną, cukrų, kepimo miltelius, lydytą sviestą ir miltus.
2. Ant sausos nelimpančio paviršiaus keptuvės kepkite lietinius blynus. Didesnėje keptuvėje išlydykite šaukštą sviesto ir apkepkite lietinius blynelius.
3. Į lietinius blynelius dėkite plaktos grietinėlės ir braškių puseles, ant viršaus taip pat uždėkite braškių ir mėtos lapelių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai