Ingredientai

kaparėlių 7 vnt.
krapų 1 sauja
svogūnų laiškų 4 šakelės
varškės kremo 2 v. š.
žaliosios citrinos žievelės 1 vnt.
česnako 1 skiltelė
špinato lapelių keletas

Gaminimo eiga

1. Kaparėlius, krapus ir svogūnų laiškus susmulkinkite.

2. Į dubenį sudėkite varškės kremą, smulkintus krapus, svogūnų laiškus, kaparėlius, įtarkuokite žaliosios citrinos žievelės ir česnaką. Viską sumaišykite.

3. Ant maistinės plėvelės išdėliokite plonai pjaustytą lašišos filė. Ant lašišos vidurio dėkite įdarą, kraštus palikdami tuščius. Naudodami maistinę plėvelę viską atsargiai susukite.

4. Peiliu per maistinę plėvelę supjaustykite suktinukus, maistinę plėvelę pašalinkite. Patiekite su špinatų lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai