Ingredientai
IKI lašišos filė
100
g
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
sunokusio avokado
0.5
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
vasabio pastos
0.5
a. š.
citrinų sulčių
1
a. š.
svogūnų laiškų
keletas
raudonos aitriosios paprikos
0.3
vnt.
Porcijos: 1
Lašišos kapotinis su vasabiu – šaltas užkandis, kurį pagaminsite greitai ir itin paprastai. Lengvas patiekalas puikiai tiks pusryčiams ar vakarienei. Lašišos kapotinis su vasabiu dėkite į lėkštę ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
1. IKI lašišą, mėlynąjį svogūną ir avokadą supjaustykite kubeliais ir sumaišykite.
2. Sumaišykite alyvuogių aliejų, druską, pipirus, vasabio pastą ir citrinų sultis.
3. Gautu padažu pagardinkite pjaustytą žuvį su daržovėmis.
4. Lašišos kapotinis su vasabiu dėkite į lėkštę ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais ir plonai pjaustyta aitriąja paprika.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai