Ingredientai

poro 100 g
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
druskos žiupsnelis
aliejaus 2 v. š.
krapų 0.5 saujos

Gaminimo eiga

1. Lašišą supjaustykite mažesniais kepsneliais. Porą supjaustykite juostelėmis. Svogūną ir česnakus supjaustykite griežinėliais. Saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite.

2. Į skardą pilkite grietinėlę, sudėkite pjaustytas daržoves ir lašišą, patepkite ją aliejumi ir pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–13 min. arba kol apskrus ir pilnai iškeps.

3. Iškepus pagardinkite pjaustytais svogūnų laiškais ir krapais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai