Ingredientai
citrinos
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
lašišos filė
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
krapų
1
šakelė
špinatų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Citriną ir česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Į kepimo popieriumi išklotą skardą įdėkite lašišą. Ant žuvies užpilkite alyvuogių aliejus, užberkite druskos, juodųjų pipirų, uždėkite krapų. Toliau dėliokite česnako griežinėlius, o ant viršaus dvejomis eilėmis sudėkite citrinos griežinėlius.
3. Apšlakstykite šaukštu alyvuogių aliejaus ir kepkite iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 min.
4. Patiekite su špinatais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai