Ingredientai
lašišos filė
150
g
aliejaus
1
v. š.
sojų padažo
2
v. š.
medaus
2
v. š.
tarkuoto česnako
1
skiltelė
ryžių acto
1
a. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
baziliko lapelių
keletas
Be galo skanaus patiekalo receptas – lašišos, glazūruotos sojų ir medaus padažu. Kepsite vos 15 minučių. Lašiša, glazūruota sojų ir medaus padažu, dar nieko nenuvylė.
Gaminimo eiga
1. Lašišos filė dėkite į kepimo formą.
2. Dubenėlyje sumaišykite likusius ingredientus ir ⅔ gauto padažo aptepkite lašišos filė.
3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
4. Iškeptą lašišą patepkite likusiu padažu. Papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai