Vakarėlis bus vykęs, jei tik turėsite kruasano sumuštinių. Šiuos galima įdaryti kokiais tik norima įdarais. Mėgstantiems žuvies patiekalus rekomenduojame kruasano sumuštinius su tunu.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sviestinį kruasaną atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.

2. Tuną sumaišykite su smulkintu svogūnu, majonezu, druska, pipirais ir smulkintomis kalendromis. Gerai išmaišykite.

3. Iškeptą kruasaną pjaukite išilgai per pusę.

4. Ant perpjauto kruasano dėkite tuno masę ir pagardinkite žiupsneliu aitriųjų paprikų dribsnių.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai