Kokosinis ryžių pudingas – puikus pasirinkimas sotiems pusryčiams. Sotu, maistinga ir tikrai gardu. Kokosinį ryžių pudingą pagardinkite mėgstamomis uogomis.

Gaminimo eiga

1. Ryžius užpilkite šaltu vandeniu ir dėkite virti. Virkite apie 20 min., kol vanduo susigers į ryžius.

2. Išvirus ryžiams supilkite kokosų pieną, agavų sirupą, sudėkite cinamoną ir vanilės esenciją. Išmaišykite ir pavirkite dar 5 min., kol sutirštės.

3. Kokosinį ryžių pudingą dėkite į lėkštę ir pagardinkite uogomis, mėtos lapeliais ir kokosų drožlėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai