Kinišką vištieną galima pasigaminti ir patiems. Nors tai gali atrodyti ir sudėtinga, tačiau sekite receptą, žiūrėkite nufilmuotą gaminimo procesą ir pavyks. Įsitikinsite – šis patiekalas niekuo nesiskiria nuo to, kurį užsisakote restorane.

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite juostelėmis ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant aukštos kaitros po 1 min. iš abiejų pusių.

2. Paprikas ir svogūnus supjaustykite dideliais kubeliais. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, česnaką susmulkinkite.

3. Sojų padažą, ryžių actą, rudąjį cukrų, krakmolą ir 4–5 šaukštus sultinio sumaišykite iki vientisos masės.

4. Apkepus vištienai pilkite sultinį ir sudėkite visas smulkintas daržoves ir imbierą.

5. Sultiniui užvirus supilkite sojų mišinį ir gerai išmaišykite.

6. Pavirkite 1–2 min. ir patiekite su smulkinta kalendra ir aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai