Jei tik nesate prisiekęs nevalgyti mėsos, jums neabejotinai patinka kibinai. Tereikia pagalvoti apie gražų auksinį kepinį, kurį prakandus teka skaidrus sultinys, kai burnoje ima rinktis seilės. Sakote, atbaido tai, kad šiam patiekalui ruošti reikia skirti nemažai laiko? Turime gerų žinių – gamindami kibinus pagal šį receptą netruksite nė pusvalandžio.

Gaminimo eiga

1. MANTINGOS sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min.

2. Faršą sumaišykite su prieskoniais, smulkintais svogūnais ir žolelėmis, vištienos sultiniu.

3. Tešlą iškočiokite kočėlu ir išsipjaukite apskritimus. Į vidurį dėkite faršą ir formuokite kibinus.

4. Suformuotus kibinus aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 170 °C temp. apie 20 min., kol apskrus ir įdaras iškeps.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai