Ingredientai

kiaušinių 2 vnt.
Aitraus padažo pagal skonį
sviesto 2 v. š.
moliūgų tyrės 2 v. š.
juodųjų pipirų žiupsnelis
svogūno laiško 1 vnt.
gražgarsčių 1 saujelė
vyšninio pomidoro 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Į dubenėlį įmuškite kiaušinius, įpilkite aitraus padažo ir viską išplakite.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite plaktus kiaušinius, išmaišykite. Sudėkite moliūgų tyrę, įberkite juodųjų pipirų ir kepkite nuolat maišydami.

3. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais, gražgarstėmis bei perpjautu vyšniniu pomidoru.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai