Šį patiekalą – kiaulienos nugarinę, glazūruotą terijakio padažu, – galima drąsiai ruošti laukiant svečių. Minkšta mėsytė su daržovėmis tikrai nepaliks abejingų. Iškeptą kiaulienos nugarinę, glazūruotą terijakio padažu, papuoškite petražolėmis.

Gaminimo eiga

1. Kiaulienos nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

2. Morką supjaustykite griežinėliais, svogūną – šiaudeliais, aitriąją papriką stambiai sukapokite.

3. Įkaitintame aliejuje kepkite kiaulieną ir morkas apie 3–4 min., sudėkite smulkintus svogūnus ir aitriąją papriką.

4. Mėsą aptepkite terijakio padažu ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–15 min.

5. Iškeptą kiaulienos nugarinę patepkite šlakeliu terijakio padažo ir papuoškite petražolėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai