Porcijos: 2
Keptos kukurūzų burbuolės su česnakiniu sviestu pagyvins iškylos stalą. Kukurūzų saldumas ir česnako aitrumas – puikus skonių derinys. Keptos kukurūzų burbuoles prieš patiekdami apliekite česnakiniu padažu.

Gaminimo eiga

* Kukurūzų burbuoles pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais

* Į šaltą keptuvę sudėkite IKI sviestą, smulkintą česnaką ir smulkintas IKI petražoles. Pagardinkite druska ir kaitinkite apie 5 min. ant nedidelės kaitros.

* Kukurūzų burbuoles kepkite ant grilio iš visų pusių po 2–3 min., kol apskrus.

* Keptas kukurūzų burbuoles sudėkite į lėkštę ir užpilkite sviestu su česnakais ir žolelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai