Ingredientai
Virtos kukurūzų burbuolės
2 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Sviestas
100 g
Česnako
2 skiltelės
Petražolės
1 saujelė
Porcijos: 2
Keptos kukurūzų burbuolės su česnakiniu sviestu pagyvins iškylos stalą. Kukurūzų saldumas ir česnako aitrumas – puikus skonių derinys. Keptos kukurūzų burbuoles prieš patiekdami apliekite česnakiniu padažu.
Gaminimo eiga
* Kukurūzų burbuoles pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais
* Į šaltą keptuvę sudėkite IKI sviestą, smulkintą česnaką ir smulkintas IKI petražoles. Pagardinkite druska ir kaitinkite apie 5 min. ant nedidelės kaitros.
* Kukurūzų burbuoles kepkite ant grilio iš visų pusių po 2–3 min., kol apskrus.
* Keptas kukurūzų burbuoles sudėkite į lėkštę ir užpilkite sviestu su česnakais ir žolelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG