Ingredientai
virtų kukurūzų burbuolių
2
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
IKI sviesto
100
g
česnako
2
skiltelės
IKI petražolių
1
saujelė
Porcijos: 2
Keptos kukurūzų burbuolės su česnakiniu sviestu pagyvins iškylos stalą. Kukurūzų saldumas ir česnako aitrumas – puikus skonių derinys. Keptos kukurūzų burbuoles prieš patiekdami apliekite česnakiniu padažu.
Gaminimo eiga
* Kukurūzų burbuoles pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais
* Į šaltą keptuvę sudėkite IKI sviestą, smulkintą česnaką ir smulkintas IKI petražoles. Pagardinkite druska ir kaitinkite apie 5 min. ant nedidelės kaitros.
* Kukurūzų burbuoles kepkite ant grilio iš visų pusių po 2–3 min., kol apskrus.
* Keptas kukurūzų burbuoles sudėkite į lėkštę ir užpilkite sviestu su česnakais ir žolelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai