Kepti varškėčiai – ir pusryčiams, ir vakarienei. Ir mėgsta juos visi - nuo mažo iki didelio. O kad kaskart patiekalas „suskambėtų“ naujai, keptus varškėčius pateikite, su jogurtu, uogomis ar mėgiamu sirupu.

Gaminimo eiga

1. Varškę su kiaušiniais sutrinkite rankiniu trintuvu.

2. Įmaišykite miltus, cukrų ir druską. Iškočiokite tešlą ir formuokite varškėčius.

3. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros po 2–3 min., kol apskrus.

4. Iškeptus varškėčius gardinkite klevų sirupu, šviežiomis uogomis, milteliniu cukrumi ir mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai