Ingredientai

česnako 2 skiltelės
IKI rozmarino 4 šakelės
druskos žiupsnelis
baziliko 4 lapeliai
Kepti pomidorai, taip derantys su nuo jų sklindančiu česnakų aromatu yra puikus garnyras ar net vakarienės patiekalas. Užtruksite vos 15 minučių, o mėgausitės išskirtiniu skoniu.

Gaminimo eiga

1. Pomidorus perpjaukite pusiau, česnakus supjaustykite griežinėliais.

2. Pomidorus dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant pomidorų pilkite alyvuogių aliejų, dėkite česnaką, IKI rozmariną, pagardinkite druska bei pipirais.

3. Pomidorus kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min. Patiekite keptus pomidorus su šviežiais bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai