Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
briuselinių kopūstų
500
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
sultinio
0.5
stiklinės
ankštinių pupelių
200
g
pomidorų pastos
1
v. š.
IKI salotų lapų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Svogūną susmulkinkite, česnakus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol suminkštės. Sudėkite briuselinius kopūstus, pagardinkite druska ir pipirais, pilkite sultinio ir sudėkite pupeles, troškinkite 5–10 min.
2. Sudėkite pomidorų pastą, salotų lapus ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite kalendros lapeliais. Patiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai