Gaminimo eiga

1. Mėlynąjį kopūstą supjaustykite storesniais griežinėliais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Užberkite druskos, juodųjų pipirų, čiobrelių bei alyvuogių aliejaus.

2. Skardą su kopūstu dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 40 min.

3. Padažui susmulkinkite mėtas, griežinėliais supjaustykite aitriąją papriką, sutraiškykite kepintus lazdynų riešutus. Viską sudėkite į indelį, įpilkite balzaminio acto, alyvuogių aliejaus, įberkite žiupsnelį druskos ir išmaišykite.

4. Ant iškepusių kopūstų uždėkite padažą ir papuoškite mėtos lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai