Ingredientai

česnako 2 skiltelės
IKI kalendrų 1 saujelė
druskos žiupsnelis
Porcijos: 2
Jei dar nebandėte, paragaukite kepto halumio sūrio. Labai skanus vienas, gardu ir su salotomis. Keptą halumio sūrį dėkite į lėkštę ir apšlakstykite žolelių aliejumi

Gaminimo eiga

* Halumio sūrį supjaustykite riekelėmis.

* Trintuvu sutrinkite česnaką, IKI žoleles, prieskonius ir aliejų.

* Halumio sūrį kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių.

* Apkeptą halumio sūrį dėkite į lėkštę ir apšlakstykite žolelių aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą