Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 1 vnt.
citrinų 2 vnt.
mandarinų 4 vnt.
vištos 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 3 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
čiobrelių 1 sauja
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Svogūną perpjaukite pusiau ir puseles padalinkite į 4 dalis. Česnaką, citrinas ir mandarinus perpjaukite skersai pusiau.

2. Vištos sparnelius užlenkite ir įdėkite į kepimui skirtą indą. Ant viščiuko užpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų, uždėkite čiobrelius ir viską įmasažuokite. Aplink sudėkite pjaustytus svogūnus, perpjautą česnaką ir 3 citrinos puseles. Ant česnako išspauskite likusių citrusinių vaisių sultis.

3. Kepkite 160 °C temp. orkaitėje 60 min.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai