Ingredientai

druskos žiupsnelis
česnako 3 skiltelės
citrinos 0.5 vnt.
Kepta lašiša yra labai skanus patiekalas ir taip lengvai pagaminamas. Vos 15 minučių ir patiekalas garuoja ant stalo. Ir dar kas svarbu – kepta lašiša yra labai sveika.

Gaminimo eiga

1. IKI lašišos filė apibarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

2. Dėkite į kepimo indą, ant žuvies dėkite smulkintą česnaką, krapus ir plonai pjaustytą citriną. Pilkite šaukštą aliejaus.

3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai