Porcijos: 3
Keksas su šokoladu – puikus receptas, jei ketinate ką nors švęsti. Šokoladas suteiks keksui nuostabaus aromato. Iškepusį keksą apibarstykite cukraus milteliais.

Gaminimo eiga

1. IKI kiaušinius išplakite su cukrumi iki vientisos masės.

2. Sumaišykite sausus ingredientus ir supilkite į kiaušinių ir cukraus masę.

3. Sviestą išlydykite su 50 g šokolado. Gautą masę supilkite į tešlą.

4. Į išmaišytą tešlą sutrupinkite likusį šokoladą.

5. Kekso masę supilkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.

6. Iškepusį keksą apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai