Pats sveikiausias kebabas – tas, kuris gamintas namuose. Ingredientus įdarui galima parinkti pagal tai, ko turite šaldytuve, svarbu, kad būtų daržovių. O kuo jų daugiau, tuo skaniau. Kebabai – puikus pasirinkimas neturint laiko ilgai sukinėtis virtuvėje.

Gaminimo eiga

1. IKI svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

2. IKI ŪKIS pomidorą supjaustykite kubeliais, agurką perpjaukite pusiau ir griežinėliais.

3. Ant lavašo arba tortilijos tepkite česnakinį padažą, dėkite špinatų lapelius, smulkintą vištieną, pomidorus, agurkus ir svogūnus. Suvyniokite ir susmeikite mediniais smeigtukais, kad neišsivyniotų.

4. Sausoje keptuvėje kebabą kepkite iš abiejų pusių po 2–3 min., kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai