Ingredientai
IKI mėlynojo svogūno
1
vnt.
IKI ŪKIS pomidoro
1
vnt.
agurko
1
vnt.
česnakinio padažo
2
v. š.
špinatų lapelių
1
sauja
keptos vištienos
100
g
Gaminimo eiga
1. IKI svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
2. IKI ŪKIS pomidorą supjaustykite kubeliais, agurką perpjaukite pusiau ir griežinėliais.
3. Ant lavašo arba tortilijos tepkite česnakinį padažą, dėkite špinatų lapelius, smulkintą vištieną, pomidorus, agurkus ir svogūnus. Suvyniokite ir susmeikite mediniais smeigtukais, kad neišsivyniotų.
4. Sausoje keptuvėje kebabą kepkite iš abiejų pusių po 2–3 min., kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai