Kai apie karščius jau seniai pamiršome, o namų šiluma džiaugtis dar negalime, padės karštas šokoladas. Kandžios aštrumo adatėlės aitrins skonio receporius ir kaitins kraują. Kai rankoje – karšto šokolado puodelis, tikrai nesušalsite!

Gaminimo eiga

1. MANTINGA kruasanus su aviečių įdaru išimkite iš pakelio ir palaikykite kambario temperatūroje 30–40 min. Atitirpintus kruasanus dėkite ant sviestinio popieriaus ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 170 °C temp. 16–18 min.

2. Prikaistuvyje pašildykite pieną, grietinėlę, aitriųjų paprikų dribsnius. Sudėkite smulkintą juodąjį šokoladą ir druską. Kaitinkite, kol šokoladas visiškai ištirps.

3. Iškepusius kruasanus patiekite su šokolado padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai