Ingredientai

aliejaus 2 v. š.
medaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
čiobrelio 2 šakelės
Porcijos: 2
Apetitiškai atrodo karamelizuoti pastarnokai, tiesa? Šį patiekalą galima patiekti kap garnyrą, tačiau tikrai gardus ir vienas. Karamelizuotus pastarnokus papuoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Pastarnokus supjaustykite stambiais gabaliukais.

2. Juos apšlakstykite aliejumi, pagardinkite medumi, druska, pipirais ir čiobrelio lapeliais. Išmaišykite.

3. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 40 min.

4. Iškepusius pastarnokus sudėkite į lėkštę ir papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai