Ingredientai

ananaso 1 vnt.
karamelės 1 v. š.
mėtų 4 lapeliai

Gaminimo eiga

1. Ananasą nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje išlydykite sviestą, dėkite ananaso griežinėlius, ant jų užberkite po šaukštą cukraus ir kepkite 2–3 min., apverskite ir užberkite po šaukštą cukraus ant kitos pusės, pakepkite dar 2–3 min., kol ananasai karamelizuosis.

2. Karamelizuotus ananasus dėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite ledų, pilkite karamelės, berkite kokosų drožlių ir papuoškite IKI mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai