Kalėdinių sausainių receptų galima rasti pačių įvairiausių. Šįkart siūlome švelnesnio skonio sausainius, kuriuose iš prieskonių dedamas tik cinamonas. Tad jei nelabai mėgstate meduolinius, gaminkite šiuos kalėdinius sausainius.

Gaminimo eiga

1. Sviestą išplakite su 70 g cukraus miltelių.

2. Įmaišykite 200 g miltų, kiaušinį ir cinamoną. Tešlą gerai išminkykite.

3. Berkite miltų, kočėlu iškočiokite tešlą ir išspauskite norimas formeles.

4. Sausainius sudėkite ant neprisvylančios skardos ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 15–20 min.

5. Iškeptus sausainius dekoruokite spalvotu glajumi ir pabarstukais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai