Ingredientai
juodųjų alyvuogių
1
stiklinė
kaparėlių
1
v. š.
ančiuvių filė
vnt.
alyvuogių aliejaus
50
g
raudonojo vyno acto
1
v. š.
šviežių petražolių
1
sauja
česnako
1
skiltelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
MANTINGA prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru
1
vnt.
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės.
2. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
3. Patiekite su šilta duonele, papuoškite petražolių lapeliais.
PATARIMAI:
• Puikiai tinka veganams ir ne tik.
• Tinka sumuštiniams.
• Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.
• Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.
• Galima pagardinti makaronus ar troškinius.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai