Ingredientai

juodųjų alyvuogių 1 stiklinė
kaparėlių 1 v. š.
ančiuvių filė vnt.
alyvuogių aliejaus 50 g
raudonojo vyno acto 1 v. š.
šviežių petražolių 1 sauja
česnako 1 skiltelė
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
MANTINGA prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės.

2. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

3. Patiekite su šilta duonele, papuoškite petražolių lapeliais.

PATARIMAI:

• Puikiai tinka veganams ir ne tik.

• Tinka sumuštiniams.

• Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.

• Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.

• Galima pagardinti makaronus ar troškinius.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai