Jei senosios mišrainės nusibodo, išbandykite jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę. Gurmanams tikrai ji patiks. Jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę papuoškite krapų šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Jautienos liežuvį supjaustykite kubeliais, agurkėlius, pievagrybius ir IKI ŪKIS svogūną susmulkinkite. IKI krapus smulkiai sukapokite.

* Įdėkite majonezo, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite.

* Bulves supjaustykite griežinėliais. Apkepkite jas įkaitintame aliejuje po 2 min. iš abiejų pusių, kol apskrus.

* Iškeptas bulves nusausinkite ir ant jų dėkite mišrainę.

* Papuoškite krapų šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai