Ingredientai

nedidelių bulvių 4 vnt.
alyvuogių aliejaus 1 stiklinė
kiaušinių 4 vnt.
žirnelių 0.5 stiklinės
Aliejaus (omleto kepimui)
salotų lapelių keletas
serano kumpio 80 g
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 2
Šis omletas su bulvėmis - ir sotus, ir skanus.

Gaminimo eiga

1. Bulves supjaustykite griežinėliais, išvirkite alyvuogių aliejuje. Išvirtas bulves nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

2. Išplakite kiaušinius, į juos sudėkite bulves, žirnelius, druską ir pipirus. Viską išmaišykite.

3. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite kiaušinių ir bulvių masę. Kepkite ant žemos kaitros apie 10 minučių. Omletą apverskite naudodami lėkštę: omletą įdėkite į lėkštę ir apverskite atgal į keptuvę, kad iškeptų kita pusė.

4. Patiekite su salotų lapeliais ir serano kumpiu.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai