Pikantiško skonio „Gyoza“ koldūnai su imbieriniu sultiniu. Gaminimo procesas neužtruks – iki 15 minučių. Paruoštus „Gyoza“ koldūnus su imbieriniu sultiniu apiberkite svogūnų laiškais.

Gaminimo eiga

1. „Gyoza“ koldūnus apkepkite įkaitintame aliejuje iš vienos pusės 2–3 min., kol apskrus.

2. Sudėkite smulkintą imbierą ir aitriąją papriką. Pakepinkite 30 s.

3. Supilkite vištienos sultinį, sojų padažą ir patroškinkite 5 min.

4. Sudėkite koldūnus į lėkštę, užpilkite sultiniu ir papuoškite svogūnų laiškais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai