Ingredientai
imbiero
30
g
raudonos aitriosios paprikos
0.5
vnt.
svogūnų laiškų
1
saujelė
vištienos sultinio
150
ml
mėgstamų „Gyoza“ koldūnų
500
g
česnako
2
skiltelės
aliejaus
2
v. š.
sojų padažo
3
v. š.
Porcijos: 2
Jei stinga laiko, gaminkite „Gyoza“ koldūnus su imbieriniu sojų padažu. Tai sotus ir išraiškingo skonio patiekalas. „Gyoza“ koldūnus su imbieriniu sojų padažu patiekite apibarstę svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Imbierą ir aitriąją papriką smulkiai sukapokite, svogūnų laiškus stambiai supjaustykite.
* Į keptuvę supilkite sultinį ir sudėkite ½ kiekio smulkintų daržovių.
* Sudėkite koldūnus ir virkite apie 5 min.
* Česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su likusia smulkinta aitriąja paprika, imbieru.
* Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir suberkite smulkintas daržoves. Supilkite sojų padažą.
* Išvirtus koldūnus sudėkite į lėkštę, suberkite likusius svogūnų laiškus. Viską užpilkite gautu padažu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai